Så kan du göra när oförutsedda utgifter kommer

11mar - by admin - 0 - In

Med barn kan det komma utgifter som du inte är beredd på. Att då kunna ta ett snabblån kan vara en räddare i nöden. Tänk på att planera återbetalning redan när du tar lånet.

Som småbarnsförälder kan det komma utgifter som är svåra att förutse eller som helt enkelt kommer olämpligt. Det kan vara allt från klassresor till utrustning till en ny sport. Om du snabbt behöver pengar när det uppkommer oförutsedda utgifter kan det vara en bra idé att ansöka om ett snabblån. Hos brixo kan du snabbt och enkelt ansöka om ett lån med BankID. Pengarna betalas ut samma dag som du får lånet beviljat och du kan enkelt betala tillbaka med autogiro. Du får låna trots betalningsanmärkning och det görs ingen kreditupplysning från UC, de använder sig av Bisnode.

Barn kostar pengar

Att barn kostar mycket pengar är ett faktum och ibland kommer det situationer där det snabbt behövs pengar. Sådana situationer kan exempelvis vara en skolresa, att en cykel går sönder, glasögonen tappas bort eller går sönder och mobiltelefonen slutar fungera. Händer två saker samtidigt kan det bli en dyr historia. Att då kunna låna pengar om bufferten inte räcker till är ett bra alternativ.

“Ju större hushållet är desto större är utgifterna och även de oväntade utgifterna.”
(Aftonbladet 13 Februari 2020)

Tips

När du lånar pengar är det bra att redan innan göra upp en plan för hur du ska betala tillbaka lånet. Låna inte mer än du behöver och glöm inte att titta på räntan när du tar lånet. Det kan vara bra att försöka spara ihop till en buffert när lånet är återbetalat.