Välj smycken till en nybliven mamma

25mar - by admin - 0 - In
Att bli förälder är något av det största som kan hända i livet. Det viktigt att man gratulerar de nyblivna föräldrarna och har med sig en fin gåva när man hälsar på. Det är inte alltid så lätt att hitta en perfekt present vid detta tillfälle men oavsett om du letar efter en klassisk doppresent eller en namngivningspresent är det viktigt att din gåva känns betydelsefull.

Att ge bort en riktigt fin gåva är verkligen roligt. Extra kul är det att få överraska den nyblivna mamman med en riktigt fin present

Smycken är alltid uppskattat att få som du kommer att ha glädje av hela livet. Varför inte köpa ett smycke eller ett vackert halsband från Efva Attling https://www.efvaattling.com/sv/produkter/halsband/som skapar exklusiva smycken med starka budskap. Se det stora utbudet på hennes hemsida och bli inspirerad av armband och halsband i guld eller silver.

Smycken skapade av Efva Attling

Att önska de nyblivna föräldrarna och barnet lycka till i framtiden är viktigt och då är ett halsband gjort av Efva Attling perfekt att bära för mamman. Nedan följer några exempel från hennes smyckeskollektion:

  • Baby luck pendant är ett hänge i form av en stansad platta med numret 8 som är en symbol för framgång, välgång och lycka i Asien.
  • My first diamond necklace är namnet på ett halsband med budskapet ”En första början på en lång vänskap” som är en passande present att ge den nyblivna mamman. I 18k guld.
  • My first diamond bracelet är ett smycke i form av ett armband med samma budskap som ovan. I 18k guld.

Pusch-present

graviditet, moderskap, människor och förväntan koncept - närbild av lycklig gravid kvinna med stor mage vid fönstretAtt ha burit barnet i 9 månader och genomgått en förlossning tar på krafterna och mamman kan vara värd lite uppskattning i form av en pusch-present från sin partner. Ett smycke är en populär och uppskattad gåva och blir som en symbol för moderskapet.